Kävijämäärä

Tänään16
Eilen33
Tällä viikolla49
Tässä kuussa201
Yhteensä131466
Isäntäväki PDF Tulosta Sähköposti


Isäntä: Juha Sipilä

Juha on syntynyt vuonna 1976. Jo alle kouluikäisestä oli selvää, että isona hänestä tulee maanviljelijä. Traktorin takapenkki oli paras ”hoitopaikka” heti kun kävelemään oli opittu. Jo nuorena huomattiin että kiinnostus koneisiin oli kova. Heti kun jalat ylettyivät polkimille 7-8 vuoden iässä, siirryttiin apumiehen penkiltä kuljettajaksi.

Lukion jälkeen Juha lähti opiskelemaan ammattikorkeakouluun autoinsinööriksi. Valmistuttuaan hän meni töihin pienkuormaimia valmistavalle Avant Tecnolle. Siellä vastuualueena oli kotimaan maatalousmyynti ja markkinointi. Tässä välissä tuleva isäntä ehti asua kymmenen vuotta Tampereen sykkeessä. Sinä aikana ehti nähdä maailmaa myös toiselta puolelta. Kosketus maatalouteen ei kuitenkaan missään vaiheessa kadonnut, sillä lomat ja vapaapäivät kuluivat maatilan töissä.

Harrastuksina nuoruusaikaan olivat jääkiekko ja lumilautailu. Lukioaikoihin autourheilu alkoi kuitenkin kiinnostaa ja armeijan jälkeen se vei Juhan vuosiksi mennessään. Yli 200 rallia ja yhdeksän vuotta rallin SM-sarjaa ovat pitäneet kiireisenä.

Nykyisinkin Kahnun isäntä käy Avantilla päivätöissä ja ajaa harrastuksena edelleen rallia.


Emäntä: Anna Sipilä

Anna syntyi vuonna 1979 Valkeakoskella. Jo nuoresta lähtien hän oli innokas oppilas. Koulupäivän jälkeenkin hän viihtyi nenä kiinni kirjassa ja harrasti voimistelua. Kouluaikana erityisen kiinnostuksen kohteena olivat kielet, niinpä hän oli jo lukioaikana kesätöissä paperitehtaalla Saksassa. Lukion jälkeen Anna oli vuoden au pairina Saksan Aachenissa. Lisäksi myöhemmin pari kesää kului Saksassa Metso Mineralsin ja UPM:n leivissä.

Luonnollinen jatkumo tälle kaikelle oli saksankielen opinnot Jyväskylän yliopistossa. Myöhemmin Anna siirtyi jatkamaan opintojaan Tampereelle, sivuaineenaan kauppatieteet. Filosofian maisteriksi hän valmistui keväällä 2005.

Työura oli jo alkanut ennen valmistumista Koskikeskuksen Pentikin myymäläpäällikkönä. Nykyisin Anna ostaa ja myy kenkiä Saksaksi tamperelaisessa kenkien maahantuontiyrityksessä. Ainoa asia, mitä hän harmittelee on, että siansaksan opinnot jäivät aikanaan puolitiehen. Niistä olisi merkittävä etu nykyisissä ”sikapaimenen” tehtävissä!

Eipä olisi Anna itsekkään muutama vuosi sitten uskonut, että asettuu asumaan maaseudun rauhaan, pois Tampereen keskustasta! Mutta kaikkea se rakkaus teettää.

 

Ajankohtaista

Ostetaan rehuohraa
06.01.2015

  Ostetaan hyvälaatuista rehuohraa, mielellään kaksitahoista. Peruslaadun vastaanottovaatimus on hehtolitrapaino 65 kg ja valkuainen 12 prosenttia. Maksamme hyvästä hehtolitrapainosta lisähintaa.   Hlp                    ...

Lue lisää...

Tuotteet


Luettele kaikki tuotteet